Grijp nu uw Opel Moment en geniet van uitzonderlijke voordelenGrijp uw Opel Moment nog tot en met 25 september

HetOpelMoment

GRIJP NU UW OPEL MOMENT

U heeft nog tot en met 25 september de tijd om te genieten van uitzonderlijke voordelen.

KIES ZELF UW OPEL MOMENT

Keuzes maken, dat doen we allemaal op onze eigen manier. Zo zijn er mensen die direct weten wat ze willen. De doeners, de snelle beslissers. Maar dan zijn er ook zij die wikken en wegen, die net zo lang zoeken tot ze zeker weten dat ze het beste kiezen. Gelukkig is er voor iedereen het Opel Moment. Want bij Opel heeft u vanaf nu tot en met 25 september de tijd om uw Opel Moment te grijpen. 

Er is bijvoorbeeld al een Mokka X vanaf €16.425*.

ACCESSOIRE DEALS: BYE BYE, BTW!

Profiteer in september van Het Opel Moment en zeg ‘bye bye’ tegen de BTW op heel wat Opel accessoires.

Van 2 tot en met 25 september gelden extra aantrekkelijke condities op verschillende Opel Accessoires, waarbij de waarde van het BTW bedrag op de geselecteerde accessoires voor u verdwijnt als korting!

Bezoek of contacteer uw verdeler voor alle details en profiteer van dit extra voordeel!

Haast u dus naar de Opel showroom of maak een afspraak en grijp uw Opel Moment.

 

 

*Vanafprijs voor Mokka X 120 Years Edition 1.4 Start/Stop MT6 120 pk inclusief PACK (€950) en metaalkleur (€600) uit stock, inclusief basis korting (€2.100), voorwaardelijke recyclagepremie (€2.000), stock bonus (€1.125), klantenvoordeel op opties (€500) en registratiepremie (€1.000). Enkel geldig voor voertuigen die vóór 26 september 2019 ingeschreven worden. De Recyclagepremie geldt bij inlevering van een voertuig dat buiten gebruik is en is voorbehouden aan particuliere klanten. De naam en het adres van de koper van de nieuwe wagen moet overeenkomen met de naam en het adres van de laatste eigenaar van het te recycleren voertuig. Dit aanbod is niet omzetbaar in contanten.